canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Treballs de Recerca

 Ments curioses Recerca 0-18

La finalitat d'aquesta web és difondre els resultats del projecte Ments curioses Recerca 0-18 a tota la comunitat educativa. Alhora vol esdevenir un espai d'informació, recursos i de comunicació entre tot el professorat i els centres que participen en el projecte.

El projecte "Ments Curioses€ va sorgir de la reflexió feta pels CRP de Sants, Les Corts, Horta-Guinardó i Gràcia, interessats en què el Treball de Recerca al Batxillerat fos el resultat d'un procés desenvolupat al llarg de totes les etapes educatives i no un fet aïllat al final de l'educació secundària. Hi ha gran oferta de conferències, seminaris i tallers per a infantil, primària i secundària.També recursos, enllaços...

Trobareu tota la informació a la web: http://mentscurioses.edubcn.cat//

Eduwiki: La Wiki dels 6 als 16

És un projecte que té com a objectiu crear coneixement compartit entre alumnat de primària i Secundària de les diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals.... a través, com el seu nom ja indica, d'una wiki. Es una eina per la cerca d'informació, per editar les vostres entrades i per classificar la informació que voleu compartir.

Dins l'Eduwiki hi ha un espai destinat al professorat amb la intenció  de compartir i fer xarxa. L'eduwiki és una eina que ens permet integrar les TAC en el currículum però alhora ens permet poder compartir les activitats que fem als nostres centres per tal d'aprendre mútuament, o ajudar-nos a resoldre dubtes.

Més informació a: http://eduwiki.cat/index.php/P%C3%A0gina_principal

La Cueva del Cíclope

La Cueva del Cíclope és un blog d'aula de 3 º de Primària, en què compartim els nostres treballs, materials i projectes de classe relacionats amb la lectura, l'escriptura, la investigació i la creació.  Disposeu de un pdf, elaborat pel professor de com fer una investigació. És un bon model de treball a l'aula. Es poden trobar les feines fetes per alumnat. Visiteu:

http://www.arrukero.com/potachov/blog/wp-content/uploads/2008/10/investigar1.pdf

http://creactivos.net/blogaula/

Els Contes de la Laura i en Joan

Els contes de La Laura i en Joan, de la col·lecció “Recerca  Directa”, pretenen donar a conèixer la recerca que es pot dur a terme des de les diverses disciplines científiques i esdevenir un incentiu que desvetlli futures vocacions científiques entre els nens i nenes de Catalunya, precisament en l’etapa en què sentim una gran curiositat pel món que ens envolta. Els contes giren al voltant de continguts científics rigorosos de cadascuna de les disciplines tractades, tant pel que fa al text com a les il·lustracions, i han rebut l’assessorament de persones expertes en la matèria. Visiteu: http://bit.ly/y7izvT