canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Avís legal

Valoració d'usuari: / 0
PitjorMillor 

Informació general de la pàgina

La fundació Ersilia ha creat aquest Portal educatiu per posar a l'abast de tota la comunitat educativa informació que pugui servir de suport a la realització de treballs de recerca.

Avís legal

El Portal està allotjat al domini www.ersilia.org/canalrecerca que és de titularitat de la Fundació Ersília.

Els usuaris poden dirigir les seves peticions, qüestions i queixes al servei d'atenció a l'e-correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

La utilització del Portal implica l'acceptació de cada una de les condicions incloses en aquest avís legal, per tant, és necessari que es llegeixi atentament.

Propietat intel·lectual

La fundació Ersília, entitat sense ànim de lucre, disposa a Internet d'un espai web, www.ersilia.org/canalrecerca on informa i fa difusió educativa no comercial, dels treballs de recerca més interessants fets per estudiants de primària, secundària i batxillerat a Catalunya.

En aquesta pàgina web s'hi poden ubicar imatges en les quals apareguin individualment o en grup nois i noies realitzant esmentades activitats.

Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982 de 5 de Maig, sobre el Dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, només es permet la utilització dels vídeos en activitats educatives organitzades per Fundació Ersília i publicades a www.ersilia.org . Qualsevol altre ús requerirà l'autorització explícita de l'estudiant i la comunicació d'aquesta a la Fundació Ersília.

La resta de continguts seran utilitzables lliurement sota llicència CC (Creative Commons).

A títol enunciatiu i no exhaustiu, l'usuari s'abstindrà de:

Utilitzar qualsevol informació o servei amb finalitats il·lícites o prohibides en aquest avís o que de qualsevol manera puguin lesionar els continguts emmagatzemats en els equips de l'empresa, dels usuaris del Portal o de qualsevol usuari d'Internet.

 

logos.gif