canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Com es fa una recerca? Etapes 10- A on la publico?

10- A on la publico?

a on publico Ara és el moment de participar en activitats de difusió del teu treball de recerca. Presenta el teu treball a les fires i premis de recerca. Envia'ns el resultat de la teva recerca per incorporar-la a la biblioteca virtual de treballs de recerca de batxillerat a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
Tots els treballs es publiquen sota llicència Creative Commons Consulta>aquí per saber-ne més.

Visita: http://www.ersilia.org/llibre_recerca/publicacio.html

Comparteix el que saps!

Més informació d'on pots publicar el teu treball de recerca:

  • També pots presentar el teu treball a diferents premis i exposicions que el cel·lebren arrel de Catalunya, Espanya i el món. Visita les seccions de premis i Fires per saber més.
  • La revista Meridies publica els treballs de recerca e investigació de alumnes de secundària.
  • El Centre d'Estudis Comarcals de Baix Llobregat obra la nova convocatòria de les Trobades de Recerca Jove per a l'any 2009. La Trobada finalitza amb una publicació de fins a 20 síntesis del millors treballs presentats.
  • Més llocs on publicar la teva recerca a la Fundació Ersilia.
Un cop presentat el teu treball de recerca, no oblidis de donar-ho a conèixer. Llegeix un fragment adaptat d'un intercanvi de correu electrònic entre una estudiant i el seu tutor virtual.
Ja he acabat el treball de recerca sobre les Transformacions dels contes de fades a les pel·lícules Disney. He presentat el meu treball a la classe i ha tingut molt bona rebuda, m’han fet mil de preguntes.
Has pensat presentar-te a algun premi o publicar el teu treball a una revista?
   No, però em sembla bona idea, desprès d’haver-hi treballat tant.

  Ah! i no t’oblidis de compartir el que saps, envia'ns el teu treball, segurament hi ha altres persones que tenen interessos semblants als teus.
   No ho sé, desprès d'haver-hi treballat tant em fa ràbia que algú em copiï el treball.
   No et preocupis per això, sempre hi ha gent per tot. Fer públic el teu treball és l’oportunitat d’obrir un diàleg amb altres persones, que tenen interessos comuns als teus. La feina ben feta no pot quedar-se desada al calaix!
 

logos.gif