canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Programa Argò

L'UAB, a través del Programa Argó ofereix assessorament i suport al treball de recerca del batxillerat entre altres serveis d'ajuda als estudiants en el seu pas a la universitat. Professorat de la UAB, a través del Programa Argó, proporciona assessorament per a fer el treball de recerca. Hi ha tres modalitats de suport a la realització de treballs de recerca de batxillerat. 

Assessorament a temes proposats per professorat de la UAB. Disposen d'una llista de temes de diferents àrees de coneixement, la majoria amb una breu descripció que ajuda a fer-se una idea de les característiques del treball que es proposa.En relació a cadascun d'aquest temes s'ofereix ajut per determinar l'enfocament, la metodologia de treball, la bibliografia, els recursos i, en determinats temes, també s'ofereix l'accés a la infraestructura de la universitat. 

Assessorament a temes proposats pels estudiants També és possible assessorar sobre temes no proposats explícitament des del Programa. Els estudiants poden proposar el tema i sol·licitar ajut puntual. Aleshores, si és possible, es cercaran entre el professorat de la UAB especialistes que els orientin.  

Assessorament a treballs de recerca vinculats a "l'estada a l'empresa" També teniu la possibilitat d'iniciar durant l'estada el treball de recerca en un tema relacionat amb el lloc on es fan les pràctiques. El professorat que acull també proporciona el tema per fer el treball, l'enfocament, les fonts d'informació, la metodologia, recursos per desenvolupar-lo i assessorament fins el moment de presentar-lo. 

Més informació:
http://www.uab.cat/ice/argo/ 

 

logos.gif