canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Tutories de recerca global Parc Científic de Barcelona (UB)

Parc Científic de Barcelona (UB)

El Parc Científic de Barcelona (Universitat de Barcelona) a través del seu programa «Recerca a Secundària» acull estudiants de primer de batxillerat que hagin d'iniciar el seu projecte de recerca. Amb aquest programa se'ls ofereix la possibilitat de disposar de l'ajut d'un tutor del Parc Científic de Barcelona, que, durant un any aproximadament, ofereix una tutela bibliogràfica, així com sessions pràctiques als laboratoris del Parc.

 


A més de comptar amb l'ajut del tutor del Parc Científic de Barcelona, els estudiants de secundària també disposen de la tutela del seu professor de secundària, que és el màxim responsable del projecte. Per la seva banda, els tutors del PCB també gaudeixen de l'assessorament d'un investigador universitari i professor de secundària que actua com a coordinador.
Finalment, el projecte conclou amb el lliurament de 3 premis (a compartir entre els estudiants i els IES) als millors treballs de recerca, que es presenten en un estand a la Fira "Recerca en Directe".

Més informació a:

tel: 934034862


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

http://www.pcb.ub.es/

 

logos.gif