canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Premis Matemàtiques Premi UPF de Teball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada

Premi UPF de Teball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada

Els Estudis d'Informàtica i els de Telecomunicació de la Universitat Pompeu Fabra, convoquen el Premi UPF de treball de recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada, amb el propòsit comú de potenciar l'interès de l'alumnat de secundària en les àrees de la tecnologia i les matemàtiques.

Es premiaran els dos millors treballs de recerca, desenvolupats en qualsevol disciplina científico-tecnològica (ciències, tecnologia, matemàtiques, informàtica, etc.), realitzats durant el curs acadèmic, en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya.

Els Estudis d'informàtica i els de Telecomunicació de la UPF ofereixen el seu suport, tant als professors com als estudiants, en el desenvolupament dels treballs de recerca en l'àmbit científic-tecnològic. Així mateix, els Estudis també posen a la disposició dels centres de secundària les seves instal·lacions per fer visites guiades. Per a més informació contacta amb la secretaria de l'Escola Superior Politècnica al telèfon 93 542 24 61, o a través de l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

o consulta la web: http://www.upf.edu/estudiants/premis/premienginyeria.html

 

logos.gif