canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Fes Recerca!!

«Fes Recerca» és un cicle de tallers d’experiments dirigit a la comunitat educativa i al públic en general, on els participants poden experimentar què és fer investigació i apropar-se a la recerca que es desenvolupa actualment al Parc Científic Barcelona i a la Universitat de Barcelona. Es tracta d'una activitat dinamitzada pels propis investigadors que porten part del seu laboratori al taller per fer partícip al públic de la seva recerca diària. A més de dirigir el taller, ofereixen també una presentació de la seva recerca.

Per a tots aquells que no heu tingut la possibilitat de fer els tallers en l’horari escolar (dimecres i dijous de 10 a 12h per a la comunitat educativa), aquesta és l’ocasió de participar-hi, amb la família , amics o si sou professors, amb els alumnes que hi estiguin interessats.

Per a més informació de l’activitats: www.pcb.ub.cat/fesrecerca

L'inscripció es realitzarà a través de la plataforma ESCOLAB de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i que iniciarà el període de reserves el proper dia 1 de setembre.

WEB DE L’ESCOLAB:

http://www.escolab.cat/


8a Edició de la Fira «RECERCA EN DIRECTE»

També volem informar-vos que estan obertes les inscripcions de la 8ª Edició de la Fira «Recerca en directe» que es durà a terme del 20 al 22 d’abril de 2010 a la Pedrera de Caixa Catalunya.

Organitzada pel Parc Científic Barcelona i l’Obra Social de Caixa Catalunya, la Fira «Recerca en Directe» pretén comunicar la recerca que s'està duent a terme en aquests moments als laboratoris de Barcelona. Es tracta d’una bona oportunitat perquè els estudiants puguin conversar amb els investigadors i resoldre enigmes científics mitjançant l’experimentació amb els instruments de laboratori amb què es duen a terme els projectes de recerca més actuals i punters i d’àmbits molt diversos.

La Fira està dirigida al públic en general, és d’accés gratuït i estarà oberta de 10 a 14h i de 16h a 20 h. Per a més informació podeu consultar el nostre web: www.pcb.ub.cat/recercaendirecte

 

logos.gif