canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Com es fa una recerca? global 5 Sesions dedicades al Treball de Recerca

5 Sesions dedicades al Treball de Recerca

Dins del marc del programa Impuls a la Recerca us oferim cinc sessions dedicades al treball de recerca, a càrrec de la Fundació Ersilia i amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant el mes de febrer i de març experts en recerca es desplaçaran pels districtes de Barcelona amb l'objectiu d'orientar l'alumnat de 4t ESO i batxillerat durant el procés de recerca. Tant estudiants com professors tindran l'ocasió de conèixer als consultors i de fer-los preguntes relacionades amb les recerques que estan duent a terme. Els consultors recolliran les preguntes dels estudiants, suggeriran temes rellevants de recerca, i proposaran metodologies de treball tot estimulant la seva creativitat i interdisciplinarietat. El servei de consultoria es podrà continuar a través del blog ( www.edubcn.cat/recercajove) engegat el curs anterior.

El consultor de recerca no substitueix en cap cas el professor(a) tutor i no participa en el procés d'avaluació final del treball de recerca, que correspon a cada centre.

Més Informació

 

logos.gif