canalrecerca

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Premis Premis Treballs de Recerca de temàtiques diverses Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat

Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat

La Universitat de Vic organitza des de fa anys els Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de batxillerat. Aquests premis són els més antics en el seu gènere dels que fan les universitats catalanes, i el seu creixement ha estat considerable al llarg d'aquests anys.
Poden participar-hi tots els alumnes escollits pels centres de Batxillerat d'Andorra i les Illes Balears, i de les comarques de l'Alt Empordà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, l'Anoia, el Bages, el Baix Empordà, el Berguedà, la Cerdanya, la Conca de Barberà, les Garrigues, la Garrotxa, el Gironès, la Noguera, Osona, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla de l'Estany, el Pla d'Urgell, la Ribera d'Ebre, el Ripollès, la Selva, la Segarra, el Segrià, el Solsonès, l'Urgell, la Vall d'Aran i el Vallès Oriental.

Al premi específic Institut Català de les Dones poden participar-hi alumnes escollits de tots els centres de Catalunya, sense excepció de cap comarca. En aquest cas, però, no hi poden optar els centres de les Illes Balears i Andorra.

A quins premis pots optar?

  • Premi Bon Preu, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats: geografia, economia, història, empresa, filosofia, mitologia, idiomes, traducció, educació...
  • Premi La Farga Group, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències exactes, físiques, químiques, aplicades, experimentals, de la salut o tecnològiques.
  • Premi Unnim, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les arts: literatura, teatre, música, cinema, escultura, pintura o arquitectura.
  • Premi específic Osona contra el Càncer, dotat amb 1.500 euros, als millors treballs que tinguin per objecte d'estudi la prevenció, les causes, la incidència, el tractament, l'entorn del malalt o qualsevol altre element que faci referència al càncer.
  • Premi específic Institut Català de les Dones, dotat amb 1.500 euros, als millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball pels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista.

Més informació: http://secundaria.uvic.cat/

 

 

logos.gif