Si no visualitzes correctament el butlletí fes clic aquí

 
butlletí electrònic mensual Nº21, Gener 2010
  Aprèn compartint el que saps!
 
 
 

5 sessions dedicades al treball de recerca

 
La consultoria es desplaça al teu districte
     
Impuls a la recerca
 

 
Dins del marc del programa Impuls a la Recerca us oferim cinc sessions dedicades al treball de recerca, a càrrec de la Fundació Ersilia i amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant el mes de febrer i de març experts en recerca es desplaçaran pels districtes de Barcelona amb l'objectiu d'orientar l'alumnat de 4t ESO i batxillerat durant el procés de recerca. Tant estudiants com professors tindran l'ocasió de conèixer als consultors i de fer-los preguntes relacionades amb les recerques que estan duent a terme. Els consultors recolliran les preguntes dels estudiants, suggeriran temes rellevants de recerca, i proposaran metodologies de treball tot estimulant la seva creativitat i interdisciplinarietat. El servei de consultoria es podrà continuar a través del blog (www.edubcn.cat/recercajove) engegat el curs anterior.

El consultor de recerca no substitueix en cap cas el professor(a) tutor i no participa en el procés d'avaluació final del treball de recerca, que correspon a cada centre.

Totes les sessions es realitzaran de 16 a 17,30h.

10/02/2010
Sarrià-Sant Gervasi / Les Corts
Centre Cívic Vil·la Florida, c/Muntaner, 544

17/02/2010
Sant Andreu Sant Martí
La Farinera; Gran Via, 837

24/02/2010
Eixample / Gràcia
Biblioteca Jaume Fuster
Pl. Lesseps, 20

03/03/2010
Horta-Guinardó / Nou Barris
IES Sant Josep de Calasanç
Sant Quintí, 32-50

10/03/2010
Sants-Montjuïc / Ciutat Vella
IES Milà i Fontanals
Pl. Folch i Torres,1

Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia. Aquesta inscripció s’ha de fer de forma individual omplint el formulari següent. A més de les dades de la persona participant, aquest formulari demana que escriviu una pregunta que servirà per ajustar al màxim la sessió de tutoria a les inquietuds i necessitats dels participants. INCRIPCIÓ

 

 
   
  Sessió sobre innovació en formació amb Roger Shank  
  Roger Schank  
 

Aquest any 2010 el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada inicia un nou programa de sessions centrades a reflexionar sobre la formació i l’aprenentatge en la societat del coneixement. Els ha semblat molt oportú iniciar-les amb Roger Schank un dels principals investigadors del món en intel·ligència artificial, teoria de l'aprenentatge i construcció d'entorns virtuals d'ensenyament.

Roger Schank ha estat professor d'universitats com Stanford, Yale i Northwestern. Actualment treballa en sistemes alternatius d'aprenentatge. En col·laboració amb La Salle de Barcelona ha fundat l'Institute of Learning Sciences on ha dissenyat i implementat un programa de postgrau segons els plantejaments de l'aprenentatge experiencial i d'aprendre tot fent.

El seminari tindrà lloc el dimecres 3 de febrer, de 12 a 14 h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs Marc, 40, 08010 Barcelona)

 

 
 
objectius Fundació Ersilia
  Ersília es la fundació de MCRIT pel desenvolupament de recusos educatius innovadors.
 
 

Si no desitges rebre més missatges si us plau envia un correu-e a la següent adreça: info@ersilia.org indicant-ho.