BCN TR 2017

Taller en recerca urbana transdisciplinar

Ersília va organitzar durant quatre dies al mes de febrer, en el CCCB, un taller en recerca urbana transdisciplinar. La formació es va organitzar al voltant d’un marc comú per la recerca urbana basada en la interacció de cinc competències: Pensament sistèmic, pensament anticipatori, competència normativa, competència estratègica i competència interpersonal.

Un equip multidisciplinar d’experts va compartir els fonaments metodològics i la seva experiència en el disseny i implementació d’una investigació urbana inter / transdisciplinar amb estudiants de Europa, Sudafrica, Estats Units i Llatinoamerica.

El taller va estar vinculat als esdeveniments del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) centrats en el Canvi Climàtic. Així, la formació també va abordar les següents preguntes:

  • Com transfereixen les institucions acadèmiques als ciutadans la necessitat d’un canvi de comportament en relació amb el canvi climàtic? -Comunicació / Desafiament educatiu.
  • Com influeix la investigació científica en els valors i preferències socials i és capaç d’integrar el coneixement dels ciutadans? Desafiament de co-creació de coneixement.
  • Com poden les institucions culturals contribuir al procés de participació de ciutadans, artistes i científics en processos de co-creació i co-producció de coneixement? Desafiament de co-creació / producció de coneixement.

http://www.intrepid-cost.eu/training-school-barcelona/

Leave a Reply

Your email address will not be published.