inici Jordi Sargatal Congost de Mont-rebei Les Planes de Son Port d'Arnes Llacuna de l'Aufacada Muntanya d'Àlinyà més recerques
spacer

imatge: Fes recerques medi ambientals

Si vols fer un treball o projecte de recerca immers a la natura aprofita els espais que t’ofereix Territori i Paisatge de la Obra Social Caixa Catalunya. En aquest web hem desenvolupat tot un seguit de propostes de recerca interessants que podràs desenvolupar en aquests espais, gaudint de la col·laboració d’educadors i monitors naturalistes que et podran aclarir dubtes durant el procés de recerca.

Però també t'oferim idees de recerca que pots desenvolupar al teu institut, a casa teva, al teu barri...

Amb aquest web volem promoure una conscienciació del valor del medi natural entre els joves des d'una òptica pro-activa, utilitzant l'eina que actualment ofereix el currículum de secundària i batxillerat com és el Projecte i el Treball de Recerca.

El portal web consta de:

  1. Propostes de recerques aplicades als següents espais de Territori i Paisatge:
  2. Propostes de recerques medi ambientals que no s'han de desenvolupar necessariament als espais esmentats, algunes de les propostes compten amb el suport d’institucions com l’Agenda 21Escolar, Aquàrium, el Zoo, Projecte Rius....

  3. Les preguntes d'en Jordi Sargatal, director (en el moment del desenvolupament del web) de Territori i Paisatge, Obra Social Caixa Catalunya. Aquestes preguntes han sorgit d'una conversa amb ell. Moltes són fonts de futures recerques.

  4. Recurs educatius: Com es fa una recerca?

A més a més, a cada pàgina hi ha espai per a que l'alumnat o qualsevol persona interessada pugui deixar els seus comentaris, o les seves preguntes, relacionades amb les idees de recerca proposades.

contacte tutor virtual


espai inferior
imagen superior
contacte
inferior
 
com es fa una recerca?